Evenimente

Curs de Dragoni – Bucuresti – 10 Decembrie

DETALII SUPLIMENTARE ŞI ÎNSCRIERI LA 0744910340

Trăim într-o lume în care realitatea este ireală, iar irealitatea devine o realitate dură, cu obstacole la tot pasul. Binele şi răul, Lumina şi întunericul îşi schimbă sensul. Totul tinde să se schimbe, să urce sau să coboare.

dragoni
Forţe, altădată malefice, devin benefice şi, pentru creșterea în lumină, își oferă ajutorul. De ce fac asta? Tocmai pentru că au fost în întuneric şi vor în Lumină.

Dragonii, personaje de legendă, au ales să se întoarcă în Lumină. Îi putem ajuta s-o facă şi, la rândul lor, ne ajută necondiționat în creșterea noastră.

Dacă iubiți îngerii, iubiți în egală măsura şi dragonii! Şi unii şi alții sunt Creați de Dumnezeu, sunt ființe minunate ce oferă iubire necondiționată, ajutor, ghidare şi sprijin. Poate părea ciudat, însă îngerii şi dragonii în esență nu sunt chiar atât de diferiți. Nu vă lăsați pacăliți de aparenţe şi nu judecați înainte sa încercați măcar să cunoaşteţi!

Îngerii şi dragonii învață unii de la alții, fac echipă de foarte multe ori şi își unesc forțele pentru împlinirea planului divin. Ambii ne ajută în evoluția noastră şi noi, la rândul nostru, pe ei. Cu fiecare misiune pe care o îndeplinesc cresc, evoluează si ei si își trec propriile praguri.

Ne-am obișnuit si am fost învătați, din păcate, să facem o diferență clară între cer şi pământ şi pe noi să nu ne regăsim clar în niciuna dintre părți, să nu ne găsim şi înțelege nici locul nici rostul.
De fapt NOI suntem liantul dintre cele două planuri, noi le unim prin puterea noastra interioară şi iubire, dacă o lăsăm să curgă prin noi…

Vă invit, aşadar, ca sambata 10 decembrie sa intram in lumea lor, să învăţăm despre Dragoni, să ne armonizăm cu ei si sa intelegem cum putem lucra cu ei.

Cursul se va desfasura sambata, 10 decembrie,intre orele 10:00 – 18:00.
investitia ta este de 300 lei.

Detalii suplimentare şi înscrieri la 0744910340

Reclame