Despre mine

Pentru că toată copilăria mea am auzit de foarte multe ori „ești prea visătoare, da-te jos de pe norișor altfel cum vrei tu să reușești in viața?”, la un moment dat m-am hotărât sa devin „om mare si responsabil” şi am închis orice cale de comunicare cu îngerii, Dumnezeu sau alte ființe fără trup devenind o persoana extrem de pragmatică, critică, în acord însă cu regulile şi schemele unei societăți închise.

De-a lungul timpului am tot primit semne ca nu aş fi tocmai pe calea cea buna şi nu fac ceea ce am primit ca misiune pe Pământ, însă le-am negat cu toată puterea mea spunându-mi de fiecare data că „nu-mi permit să o iau razna!”. Am făcut asta ani de-a rândul, până ce am primit unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții mele. Tatăl ceresc, a hotărât să-l cheme înapoi pe tatăl meu din aceasta viața. Atunci împinsă de o durere sufleteasca care devenea fizică, am început să caut să înțeleg de ce așa, de ce mi l-a luat, ce caut eu aici, ce am totuși de făcut… Abia după foarte mult timp, căci de rezistenţele interioare se scapă foarte greu, am înțeles că, de fapt, nu plecase niciodată de lângă mine, ca mă ajuta în tot ce făceam şi că, în realitate îmi ghida pașii către ceea ce aveam să devin…

Astfel, am ajuns sa îmi iau prima inițiere Reiki şi să încep să citesc despre îngeri…
În prezent sunt maestru pe mai multe sisteme Reiki, am urmat cursuri de radiestezie, dezvoltare personală şi sunt practician în Terapia cu Îngeri, grad avansat.

Gabriela Radulici

Reclame