Etichete

,

Energia Maicii se simte deja foarte puternic in tot focul acestei luni. Cu blândețea Ei caracteristica, ne susține, ne încurajează, ne da o „gura de aer”.

mesajul ingerilor

Săptămana aceasta ne vom folosi, poate mai mult decât de obicei, aspectele feminine (indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie); le explorăm, unii poate abia acum își dau seama de ele si ni se aduce in vizor relația mama-copil. Luați-vă un timp si analizați propria relație cu mamele voastre, cum va raportați la ele, etc. Vedeți apoi ce anume din persoana ei manifestați voi, care sunt tiparele pe care le duceți mai departe, dacă este cazul sa schimbați ceva, sa îmbunătățiți, etc. Este foarte posibil sa ne explicam multe lucruri din prezent analizând aceasta relație. 


Ni se spune sa ne păstram credința si devotamentul in primul rând fata de noi înșine, de ideile, dorințele, visele si proiectele noastre. Pot apărea foarte multi factori care sa ne destabilizeze, sa ne facă sa renunțam mult prea repede sau sa ne facă sa credem ca ceea ce ne dorim este absurd. Atenție deci la cât ne lăsam influențați. Este bine sa ascultam pe toată lumea, toate punctele de vedere, sa primim toate informațiile ce vin spre noi insa sa le trecem prin filtrul propriu, sa păstram ce-i bun si sa acționăm cu autenticitate.
Aveți grija de voi insiva, Iubiți-vă, oferiti-va lucruri asa cum ați face-o cu un copil. Fiecare dintre noi are nevoie de iubire, mângâiere si răsfăț. Învățați in același timp de la copiii voștri sau de la cei din jur inocenta, sa luați totul asa cum vine, sa va Jucați, sa râdeți, sa va bucurați de lucrurile simple si mărunte si sa nu mai puneți atâta presiune pe voi. 


In alta ordine de idei, Maica ne spune sa ne deschidem sa primim ce am cerut… viața fiecăruia dintre noi este plină de binecuvântări, chiar dacă nu o simțim neaparat asa si luam ca un dat si ca si când ni se cuvin o mulțime de daruri de la Dumnezeu. Dar pe lângă asta, am cerut un miracol, am fost ascultați. Nu va proiectați o forma in care va veni, pentru ca s-ar putea sa-l ratați, doar fiți prezenți, primiți-l si bucurați-vă de el! 


Așadar, provocările continua, focul este foarte prezent in continuare, insa beneficiind atat de puternic de energia Maicii, săptămana aceasta putem vindeca multe răni, începem proiecte noi cu baze puternice, primim daruri dar nu uitați niciun moment de credința, simtul umorului, optimism, bucurie si recunoștința!
Sa va fie de folos!

Reclame