Etichete

,

Noi începuturi, închidem capitole din viața noastra si începem altele, relațiile si parteneriatele sunt in prim plan!

mesajul ingerilor

Săptămana aceasta suntem in energia lunii noi (care a avut loc ieri), energie care ne deschide porți, oportunități pentru noi începuturi, ne susține in a lasă trecutul in urma si a ne asuma un nou drum. Pana acum ne-am tot întrebat „ce fac”, „încotro o apuc” si săptămana aceasta ni se spune „cum” facem ceea ce ne dorim, cum ne materializam planurile si dorințele, cum punem in aplicare ideile noastre.
Suntem ca intr-o rețea, interconectati asa ca răspunsul poate veni prin oricine care se afla in jurul tău. Relațiile si relaționarea interumana este in prim-plan săptămana aceasta asa ca fiți atenți la fiecare persoana cu care intrați in contact, nicio întâlnire, oricât de banala vi s-ar părea, nu este întâmplătoare si va mai completează câte o bucățică din puzzle, va mai arată o fata a lucrurilor la care poate nu v-ați gândit, va poate ajuta sa vedeți o anumită situatie dintr-o alta perspectiva. Tocmai de aceea este bine sa ne deschidem urechile, sa ascultam ce are de zis fiecare, sa cântărim lucrurile in funcție si de noile informații pe care le primim si apoi sa decidem. Atenție, suntem tentați sa acționăm din impuls si orgoliu – este bine sa ne controlam, sa nu lăsam gura sa vorbească fara noi!
Parteneriatele făcute in aceasta perioada, contractele si asocierile trebuie bine gândite si făcute cu tot sufletul si încrederea pentru ca rămânem cu ele o buna bucata de vreme de acum in colo – asa ca luați in calcul toate aspectele si decideți in consecință. Îngerii ne atrag atenția asupra unui aspect – nu va lăsați pacăliți de un ambalaj frumos ce poate acoperi probleme grave!

Nu uitați sa oferiți, atat voua insiva cât si celor din jur, recunoștința, zâmbete si voie buna. Felul in care tu te vezi pe tine determina felul in care te văd si ceilalți si pentru ca totul e un flux si intr-o curgere continua ce dai, aia primesti…
Deși pe alocuri contrariantă si bulversanta, aceasta săptămana vine si cu multa bucurie.

Suntem forțați sa relaționăm, sa comunicam unii cu ceilalți si sa înțelegem ca este nevoie sa ne ajutam intre noi, sa ne susținem.
Așadar spor la setat intenții, proiecte noi si parteneriate de succes!!

Reclame