Etichete

,

Săptămana aceasta învățați sa visați, sa fiți cocreatorii vieții voastre prin propriile vise. Visați frumos la viitorul vostru si din aceasta energie materializați-l si împliniți-l!

mesajul ingerilor

Setați-va intenții in aceasta săptămana, ganditi-va foarte bine ce va doriți, unde vreți sa ajungeți, ce proiecte noi va conturați. Așadar setați intenția, lansa-ti-o in univers si aveți toată încrederea in acesta, Tatal Ceresc si timingul divin. Nu țineți cu dinții de un mod in care sa se întâmple lucrurile, doar lăsați-le sa se întâmple!

Atenție insa, este o perioada de schimbări, de transformare profunda si in care se face clar simțită justiția divina. Unele dintre situațiile prin care trecem este posibil sa nu ne placa foarte mult, insa este nevoie de acestea ca sa putem trece la următorul nivel. Vom fi nevoiți sa eliminam atașamentele, sa înțelegem ca nimeni nu este pentru totdeauna in viața noastra in afara de propria noastra persoana, ca atunci cand urci la un alt nivel vine cu tine doar cine poate tine pasul si cine este pregătit sa o facă la momentul la care se afla in viața sa; ceea ce îți este menit si este iubire pura va rămâne lângă tine, restul sunt experiențe cărora este nevoie sa le fii recunoscător pentru ceea ce te-au învățat si pentru ceea ce ai devenit si datorită lor si sa le dai drumu apoi.
Foarte multe sincronicități in aceasta săptămana, rezolvări neașteptate si nesperate, întâlniri care ne pot uimi, cunoaștem oameni in poziții cheie care ne pot ajuta in proiectele noastre; putem stabili parteneriate de succes sau sa întâlnim pe cineva cu care sa începem o relație de suflet.

Îngerii spun foarte clar sa lăsam frica la o parte, si sa ne jucam cartea! Pune acum un pariu cu viața, ieși din zona de confort si joaca tot ce ai cu toată încrederea in Dumnezeu! Dacă nu risti, nu câștigi si săptămana aceasta ne pot apărea genul acela de oportunități cu care te întâlnești o singura data in viața!

Doamne ajuta!
Săptămana binecuvântata sa aveți!

Reclame