Etichete

,

Săptămana aceasta este despre vindecare, vindecare prin conștientizare si eliberare.

mesajul ingerilor
Îngerii ne spun sa nu uitam ca cea mai importantă persoana din viața noastra suntem noi înșine si ca sa putem sa ne ajutam copiii, prietenii, părinții, etc trebuie sa fim mai întâi de toate bine noi înșine ca sa avem ce da mai departe. Nu poți turna apa dintr-un vas gol si spart, asa ca este momentul sa ne îndreptam atenția către sufletul nostru, către cele mai profunde trăiri ale noastre, către dorințele noastre.

Este important sa ne acceptam vulnerabilitatea, sa o recunoaștem ca parte integranta din noi si sa o transformam in „motor” pentru viitoarele acțiuni. Vulnerabilitatea nu te face slab ci sensibil iar sensibilitatea este cea care te ajuta sa-i vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi si sa ajungi mai aproape de propria ta ființa.

Azrael si Rafael sun alături de noi săptămana aceasta si ne ajuta cu vindecarea pe toate planurile. Nu trebuie sa le faci pe toate singur, nu trebuie sa demonstrezi nimic nimănui, învață sa ceri ajutorul si sa te deschizi pentru a-l primi. Aduna ca intr-un balon de săpun toate grijile, nelinistile si fricile tale si da-le îngerilor sa se ocupe de ele si sa le rezolve după cum este binele tău suprem. Nu uita insa ca cel care face acțiunile in acest plan esti tu, asa ca fii prezent pentru a le urma ghidarea!
Săptămana aceasta închidem o usa si deschidem alta, începem un nou capitol, un ciclu nou iar Azrael este lângă noi si ne ajuta in aceasta tranziție. Totul se întâmpla într-un timming divin perfect si multe dintre întâmplările prin care trecem sunt asa zisele „binecuvântări travestite”, lucruri prin care nu înțelegem pe moment de ce trecem, de ce ni se întâmpla noua, insa in timp realizam cât de bine ne-au prins, cât de mult ne-au transformat si crescut.

Săptămana aceasta putem rezolva probleme de ordin financiar, material. Găsim soluții ingenioase, neașteptate sau primim ajutor de unde ne așteptam mai puțin.
Deși provocările sunt multe, nu va lăsați trasi in jos, concentrați-vă pe rezultat, pe ceea ce vreți sa obtineți si acelei imagini da-ti-i energie, nu fricii!! Nu uitați ca gândul conectează si având putere de materializare, materializați ceea ce gândiți!

Săptămana minunata sa aveți!
Sa va fie de folos!

Reclame