Etichete

,

O săptămana cu energie foarte frumoasa si subtila. Suntem împinși in continuare sa dam drumul controlului, sa nu mai ținem cu dinții de tot felul de lucruri, oameni, situații etc.

mesajul ingerilor

Oricum, ne spun îngerii, nu poți pierde ceva ce nu e al tău sau nu ai avut niciodata! Ce este al tău si pentru tine nu-ți va putea lua nimeni niciodata.
Fiți foarte atenți la sincronicitatile din aceasta săptămana, dacă ați cerut ceva in trecut (de care poate ați si uitat) fiți pregătiți sa primiți – lucrurile se întâmpla într-un timming divin perfect.

Indiferent de cum decurg lucrurile, acceptați-va vulnerabilitatea, asa zisele slăbiciuni pentru ca fac parte din voi si nu va pierdeți inocenta si credința! Suntem tentați ca daca lucrurile nu se întâmpla după cum le-am proiectat noi, sau am rugat, sa credem ca nu am fost auziți, ascultați si sa cedam insa țineți minte ca Dumnezeu are întotdeauna soluții mai bune si știe exact de ce ne trece prin anumite situații si experiențe.
Este o perioada foarte buna pentru parteneriate de toate felurile, planuri, proiecte de viitor. Având in vedere sincronizarile si sincronicitatile din aceasta perioada, este foarte posibil sa va găsiți un partener de bussines cu care sa dezvoltați o idee, un plan, sa va dea o mâna de ajutor nesperată, dar si un partener in plan personal- atunci când va așteptați mai puțin. Pentru cei care sunt intr-o relație este un moment ideal pentru o cerere in căsătorie sau plănuit nunta 😊.
Multe daruri in aceasta săptămana, soluții si rezolvări!

Doamne ajuta!
Sa va fie de folos!

Reclame