Etichete

,

O săptămana in care îngerii ne aplauda pentru eforturile pe care le-am facut in ultima perioada si ne reamintesc ca sunt aici, lângă si pentru noi sa ne susțină la fiecare pas!

mesajul ingerilor

Venim după o perioada de curatari, o perioada in care am tot scormonit si scos la suprafața tot felul de probleme si resimțim asta profund, pentru multi senzația este ca nu mai pot, ca toate astea efectiv nu se mai termina, insa exact asta vin ei sa ne spună – mai este puțin si rezultatele muncii tale încep sa se vadă, nu renunța!!!
Îngerii răspund rugăciunilor noastre in moduri creative, neașteptate de cele mai multe ori asa ca fiți atenți la sincronicitatile care apar, la ce va spun oamenii din jurul vostru parca din senin… (atat Dumnezeu cât si îngerii ne vorbesc prin oameni), la locurile in care ajungeți deși nu aveați drum pe acolo… nimic nu este întâmplator si de vreme ce săptămana aceasta ni se raspunde la „de ce?” si „cum?” Trebuie doar sa fim atenți si prezenți sa putem percepe mesajele lor.

Multe constientizari, multe momente de „aha, deci asta era…”, ni se ia parca un val de pe ochi. Îngerii ne spun ca dacă nu știm ce sa facem in anumite situații sa le cerem ajutorul, nu înțelegem ce ne spun sa le cerem sa fie mai clari, sa ne dea semne pe care sa le putem percepe clar insa este foarte important ca după ce le cerem câte ceva sa fim si atenți la răspuns (de cele mai multe ori nu suntem)- sa ridicam ochii din pământ si sa eliberam tensiunea ca sa putem sa vedem calea; asa cum am mai spus, ei ne dau ghidarea, ne arată direcția dar cei care fac alegerea, care mișcă lucrurile in fizic suntem noi!! Din starea de panica, disperare furie si frica nu i putem nici înțelege nici acționa in consecință asa ca – cereți ghidarea, eliberati-va de povara, dați-le-o lor si fiți atenți sa le percepeți răspunsul.
Comunicarea este foarte importantă săptămana aceasta, vorbiți clar, din suflet, nu „Ambalați” mesajele ci spuneti-le direct, asa cum simțiți si cum va vine, fiți autentici atat cu voi insiva cât si cu cei din jur!

Păstrați-vă conștiința faptului ca MERITAȚI sa trăiți frumos, in abundentă, sa fiți iubiți, sa va bucurați de fiecare secunda din viața, sa primiți tot ce va doriți dar la rândul vostru sa si daruiti, pentru ca totul este un flux, o curgere. Primește si da mai departe. Nu uitați de recunoștința!!!! Este una dintre cele mai puternice energii. Fiți recunoscători pentru tot ceea ce ați primit si pentru ce urmează sa primiți si ajutând, făcând o alta persoana de lângă voi fericita este cel mai simplu si mai frumos mod de a arată recunoștința lui Dumnezeu Tatal si îngerilor săi!

Așadar o săptămana cu o energie foarte frumoasa, vindecătoare chiar as spune, cu multe constientizari, intelesuri si clarificări. O săptămana buna pentru luat decizii, hotărâri importante si noi începuturi.

Sa va fie de folos!

Reclame