Etichete

,

Avem in fata o săptămana cu multa, multa lumina, bucurie si iubire! De altfel săptămana aceasta este despre iubire cu tot ce înseamnă ea… provocări, bucurii, întâlniri, răsturnări de situatie, amăgiri si dezamăgiri, fluturi in stomac si cap in nori… din nou sunt supuse testelor relațiile.

mesajul ingerilor

Tot ce nu este iubire (nu ma refer doar la iubirea romantica!!!) dispare si acesta nu este decât un alt val de curățare. Îngerii ne spun foarte clar ca trebuie sa lăsam trecutul in urma, sa ne debarasam de acele lucruri/oameni care știm ca nu ne fac bine insa cu care ne-am obișnuit atat de tare încât ne este groaza sa ne imaginam cum am trai fara… ca sa facem loc noului in viața noastra, ca sa putem primi ceea ce am cerut, ceea ce visam si ne dorim trebuie sa dam drumu trecutului si sa facem ordine după acesta. In sprijinul acestui proces vine si luna plină de pe 9 iunie care ne ajuta sa eliminam si sa eliberam ceea ce nu ne mai servește.
Spuneam ca sunt testate relațiile, insa in același timp este o perioada in care pot intra in viața noastra oameni noi, pe un nou nivel vibrațional si care sa ne schimbe cu totul viața, felul in care vedem lucrurile si sa ne facă sa simțim lucruri pe care nici nu știam ca le putem simți.
Săptămana foarte buna pentru proiecte noi, planuri de viitor, se pot pune baze solide in business uri, si atenție, dacă va doriți un copil, săptămana aceasta este foarte probabil sa primiți vestea cea mare sau sa „sădiți o sămânță”!
Nu va fie frica de provocări, ceea ce este pentru voi nu va pleca de lângă voi!
Așadar se conturează o săptămana cu aspecte foarte frumoase si cu multa bucurie, suntem provocați sa dam si sa primim iubire, sa învățam sa ne detașăm si sa dam drumul oamenilor si sa ne deschidem inimile către noi orizonturi.
Sa va fie de folos!

Reclame