Etichete

,

Cuvintele de ordine in aceasta săptămana sunt „încredere si credința”! Începe o săptămana cu o energie destul de bizara, grea si amestecată.

mesajul ingerilor

Trecem prin tot felul de încercări si stări fizice ciudate, insa toate fac parte din joc… săptămana aceasta este ca o reașezare, o putem resimti ca pe un cutremur înaintea stabilirii echilibrului. Nu va speriați, nu va panicați si nu va împotriviți curentului pentru ca atunci apare suferința.

Aveți încredere ca totul se întâmpla cu un scop si conform planului lui Dumnezeu si lăsați-vă sa mergeți mai departe după cum va duce fluxul. Renunțare la control, detasare, acceptare, recalibrare, reașezare, renaștere…. cam asa as caracteriza săptămana aceasta.
Îngerii vor sa știm si ne transmit foarte clar ca nu suntem singuri in tot acest proces, ca da, lucrurile se schimba si ne pot bulversa foarte tare insa ei ne sunt alături si gata sa ne ajute ori de câte ori le-o cerem si avem nevoie. Beneficiem de multa protecție divina si este bine sa conștientizam acest lucru, sa fim recunoscători pentru tot ce trăim, avem si urmează sa primim.

Fecioara Maria ne tine in brațe in aceasta săptămana ca pe niște copii dragi, ne da încredere, ne ajuta sa simțim si sa manifestam iubirea si sa ne centram.
Ori de câte ori puteti săptămana aceasta mergeți si petreceri timp in natura, in spații deschise, faceți sport, mișcare sau orice alta activitate va ajuta sa va relaxați si sa va detașați. Păstrați-vă viu simtul umorului si dacă aveți de luat decizii importante cantariti-le bine înainte. Le puteti cere ajutorul in acest caz arhanghelilor Uriel si Raziel.
Pe finalul săptămânii se mai destinde atmosfera, ne mai relaxam si putem avea parte de bucurii si daruri nesperate si neașteptate.

Sa va fie de folos!

Reclame