La multi ani si sărbători fericite binecuvântate cu bucurie, sănătate si împliniri tuturor!!!

ingerilor
Pentru ultima săptămana din an, îngerii ne sfătuiesc sa rămânem centrați, sa ne păstram încrederea si credința si sa nu dam înapoi, sa nu renunțam acum! Este o perioada de tranziție si schimbare din toate punctele de vedere – se schimba anul, se schimba energia, multi dintre noi nu mai știm cum sa gestionam schimbările din interiorul nostru si pentru multi s-a schimbat inclusiv cercul de prieteni, oameni cu care erau obișnuiți in preajma, etc… este perfect normal si in acord cu planul divin si cu „pregătirea” noastra pentru ce urmează in 2017.

Am tot curățat in ultimul timp, am închis capitole si am facut loc in viața pentru ca noul sa poată pătrunde, mai e un pic, nu renunța acum!!
Ca tema generală, in aceasta săptămana este nevoie sa ne păstram autenticitatea, sa ne urmam sufletul si ghidarea interioară indiferent de situația in care ne aflam sau provocările ce vin. Fii sincer cu tine însuți, nu mai face lucruri pe care nu simți sa le faci doar „ca sa fie bine”  (binele acela nu vine asa, prin negarea propriei persoane) pentru ca tu esti singurul care va avea de suferit. Dacă poți sa faci o bucurie oamenilor din jurul tău, fa-o, dacă poți sa aduci mângâiere celorlalți, fa-o! Devino conștient de puterea ta interioară si de lumina din tine si du-te si împărtășeste-o, aprinde tu lumina in ceilalți, acolo unde poți si unde este nevoie!
Arhanghelul Gabriel ne sfătuiește sa nu uitam de copilul nostru interior, sa nu uitam de micile bucurii ale vieții dun care de fapt vine fericirea. Dacă ai copii, încearcă sa vezi lumea prin ochii lor, sa vezi cum se bucura de fiecare lucru mărunt, cum primesc totul asa cum vine si cum iubesc necondiționat!
Reînvăța sa fii copil, sa te joci, sa Cânți si sa dansezi, sa vezi lucrurile cu simtul umorului pentru ca se pare ca in ultimul timp ai cam uitat sa faci asta si te-ai lasat copleșit de probleme.
Tot Gabriel ne spune sa fim atenți la mesajele pe care le primim pentru ca in aceasta săptămana primim multe răspunsuri, îndrumarea pe care am cerut-o, soluții, ni se deschid noi perspective!

Sa va fie de folos!

Reclame