Săptămana aceasta este despre întoarcerea către propria persoana, despre a fi sinceri cu noi înșine, despre o evaluare a momentului in care ne aflam si despre cum alegem sa mergem mai departe. Dar ca sa facem aceasta alegere, trebuie sa știm foarte clar ce vrem, care ne sunt obiectivele si unde vrem sa ajungem.

image1-2

Luam decizii si facem alegeri clare, dar întâi in ceea ce ne privește strict pe noi, sufletul nostru si mai apoi in ceea ce privește proiectele in care suntem deja sau vrem sa ne implicam.
Unul dintre mesajele care a iesit foarte clar, este sa „dam drumu” si aici este una dintre marile provocări… pentru ca implica persoane (cu care suntem intr o relație de cuplu, parteneriat de afaceri, etc), proiecte din care trebuie sa ieși pentru ca nu ti se mai potrivesc, atașamente, frici, control… doar asa putem ridica blocajele!

Este cazul sa învățam sa spunem „NU” acelor situații si persoane care nu ni se mai potrivesc si sa acționăm si sa alegem in concordanța cu ce vrea sufletul nostru, cu ce ne aduce liniștea. Unul dintre cele mai mari blocaje, cu care avem mult de furca este FRICA – frica ca greșim, ca nu avem destul, ca nu putem, ca nu o sa reușim- asa ca atunci când luați deciziile nu le luați in funcție de fricile ce vin peste voi ci in funcție de ce simțiți in interior!
Este un moment in care este nevoie sa aducem pasiunea in viața noastra (in toate aspectele ei), bucuria si entuziasmul, sa onorăm si sa ne ascultam copilul interior, sa ne facem noua înșine si celor din jur câte o plăcere, un dar, acele gesturi mărunte care îți fac inima sa cânte!

Atenție la persoanele noi pe care le întâlniți, la acele discuții pe care le auziți sau la care participați „întâmplator”, la sincronicitatile din aceasta săptămana, fiecare sunt un răspuns la ce ați cerut.
Iertarea si manifestarea recunoștintei sunt doua dintre aspectele importante ale acestei saptamâni. Iertarea (de sine si fata de ceilalți) deblochează si dezleagă iar recunoștința face ca lucrurile sa curgă in mod firesc, atragi mai mult din ceea ce ti dorești si nu din ceea ce vrei sa eviti.
Renunțați la a mai gândi in lipsa si aveți încredere si credința in visele voastre!

Cu drag,

Gabriela

Reclame